27.3.2014

Raanua

Tonttipapereita kunnantalolla tehdessä setä pelotteli, että lainhuutojen kanssa menee nyt viittäkin kuukautta kun siellä joku atk-järjestelmä on uusittu eikä se luonnollisestikaan toimi niinkuin pitäisi. Merkkasin panttikirjalomakkeeseen että kiireellinen, ja kuinka ollakkaan, niin alkuviikosta posti toi tiedon että molemmat asiat ovat nyt kunnossa. Viikossa. Kannattaa siis korostaa kiireellisyyttä, näköjään siitä on joskus todellista hyötyä.

Ulkona on joku maailman ihanin keväinen päivä ja mulla on kolmatta päivää flunssa. Sen ansiosta sain alkuviikosta ostettua Huuto.netistä kangasta ja tänään tartuttua vihdoin nitojaan:Siinäpä ne nyt ovat.
Talouden Mies vihaa avoimesti Marimekon Raanu-kangasta johon minä taas olen upporakastunut.

Tontilla on rangat pinottu ja makkaraa paistettu. Pohjakuva muuttui hieman, ja nyt makuuhuoneesta ei pääse suoraa kodinhoitohuoneeseen, vaan välissä on vaatehuone. Voi onni! Carrien vaatekaapin nähtyäni olen aina himoinnut läpikäveltävää vaatehuonetta:) Harmi vain, ettei se tällä kertaa johda kylpyhuoneeseen.
Paikalleen valettu betonisaareke keittiössä vaihtui tammiseksi, ja itse tehdyt koivuvanerikaapit korkeakiilto valkoisiksi. Vaneriovet harmittavat ihan hirveästi, mutta kahden puun sotkeminen keskenään yhdessä keittiössä ei ole vaihtoehto, ja tammisaarekkeen kanssa pelaa vain valkoinen. Mun mielestä. Plus että olispa ollu ihan kiva nähdä se päivä kun niitä vaneriovia olis huvittanut ruveta duunaamaan :D Haha, never :D

Se, mitä pintoja talossa aiotaan sisällä käyttää, on aika pitkälle tiedossa, mikä tuntuu jotenkin helpottavalta vaikka anturaakaan ei ole vielä aloitettu. Tiettyhän mieli muuttuu, mutta onpahan nyt jotain tiedossa siltä varalta, ettei sitten vuoden päästä vois enää vähempää kiinnostaa ajatella, että no mitä tän lattian kanssa, ja entäs sit mimmoset verhot.
.... jep, ollaan käyty jo verholiikkeessäkin tarkistamassa Luxaflex-tilanne. Voin kertoo, että rullakaihtimista ei tule moottoroidut.

Oon sairasvuoteellanin googlaillut kylppäreitä, ja mulla on nyt pakkomielle täysharmaaseen kylppäriin. Tummanharmaat lattiat ja seinät, poikkeuksena ehkä suihkupääty joka vois olla vaaleampi. Jos seinät tekis 10x10 -laatalla, jossa laatat ovat iiihan pikkuisen eri sävyisiä, voisi lopputulos olla ihan jännä, niinkuin tässä:


Jotenkin on netti tyhjä tummanharmaista kokonaisuuksista. Mut ehkis tää tästä.

Moro!

Ei kommentteja :