8.7.2015

On sinne joku levyjä laittanut


Raksa on pysähtyneessä tilassa. Tuntuu, ettei kuukaudessa ole tapahtunut oikein mitään. Kuvan oton jälkeen on levytetty vielä vasemman puoleinen seinä ja melkein koko vastakkainen pääty. Lisäksi meillä on nyt omat erilliset makuuhuone- ja vaatehuonetilat, sillä siellähän on VÄLISEINÄT!

Mutta silti aika seisoo.

On tapahtunut onneksi jotain ei niin näkyvääkin: väliovet on tilattu, Nixin kanssa katsottu khh:n ja toisen vessan kalusteet kuntoon, tilattu kodinkoneet ja sen lisäksi surffattu nettiä niin perkeleesti ja yritetty löytää jokainen tämän maan mikrosementtitoimittaja: löysin neljä. Nyt tarttis vielä soitella ne läpi ja huudattaa jotain tarjouksia näiden meidän lattioiden suhteen.
Jos jollain tänne eksyneellä lukijalla sattuu olemaan tiedossa joku mikrosementtiä asentamattomana myyvä liike niin puhukoon nyt tai vaietkoon iäksi!

Ainiin, meillä on myös katto. Ja rännit. Ja syöksyt. Ja koko hoito. Laitan todistusaineistoa kattopeltimieshehkutuksineen heti kun saan kokonaisuudesta edes hieman edustavan kuvan. Se on vaikeaa kun ulkoseinissä on tummanvihreä tuulensuojalevyvuoraus atm, mutta enköhän mä jotain keksi.

Ja Maailmalle terveisiä et ne viime viikkoiset helteet sit riitti tälle kesää! Tilaan sadetta! KOKO KESÄ SADETTA!! KORKEINTAAN 15 ASTETTA LÄMMINTÄ HEI!

Ei kommentteja :