11.2.2016

Täydellisten riippuvalaisinten metsästys


Elämä oli helpompaa silloin kun ruokapöydän päällä ei ollut muutakuin spotit.

Viime viikon suurin väännön aihe on ollut KATTOVALAISIMET. Kuinka vaikeaa onkaan kahden ihmisen päästä yhteisymmärrykseen siitä, että mitä sieltä katosta pitäisi roikkua? No ihan todella vaikeaa. Siinä missä minä haaveilen yllä olevan kuvan tapaisista tomdixoneista, on vastapuoleni koska tahansa valmis tilaamaan trönöt IKEAsta. En oikein lämpenis ikeoille, näyttävät muovisille. Ja on vähän kurjan malliset. Semmoset... no, trönöt.

Trönöjä

Todellista tarvetta lampuille ei edes ole, koska onhan siellä ne spotit. Ihan hyvin vois odotella sinne saakka kun jo talossa asutaan, et sitten ihan rauhassa vois odotella että se Täydellinen tulee vastaan. Et nyt tämänkin ajan käyttäis siihen rakentamiseen et olis joskus kämppä mihin sen ruokapöydän edes vois kiikuttaa, sen sijaan et yrittää kaikilla mahdollisilla hakusanoilla löytää lamppukauppaa netistä jonka valikoima olis yks runsauden sarvi ja että tulis oikein valinnan vaikeus. MUTKU EN MÄ JAKSA KUN MÄ HALUAN NYT HETI LÖYTÄÄ KUN KERTA ASIA ON PÖYDÄLLE NOSTETTU.

Omat toiveeni lampuille:

- metallia
- mustat
- mattapintaiset
- kuvun sisäpuoli vaalea tai kultainen tai kuparinen
- valokeila joka valottaa vain pöydän eikä koko huonetta sen ympäriltä
- halvat tietty

Lamppuja tulisi pöydän päälle ainakin kaksi, mutta jos ovat kovin pikkuisia niin kolme tai neljä.

Kuinka ollakaan niin kriteerini täyttäviä lamppuja ei ole olemassakaan. Haha :D Ei oikeesti oo!
Nyt siis toiveikkaana kirjoittelen tänne, kun keittiön hanankin kanssa sain paljon hyviä vinkkejä teiltä, että JOS JOLLAIN ON TIETOA TÄYDELLISISTÄ RUOKAPÖYDÄN LAMPUISTA NIIN SAA ILMOTELLA! Myös vinkit viimesen päälle hyvistä nettikaupoista otetaan vastaan, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Saarekkeelle tulevat 2kpl riippuvalaisimia tilattiin just Taloon.comista. Otettiin kahta eri mallia ja mallataan vähän että kumpi olis parempi: kuparista ja tummanharmaata. Eilen tuli maililla tietoa, että harmaiden lamppujen toimitus myöhästyy kun tavaraa tulee toimittajalle lisää vasta viikolla 8 tai 9. No ootellaan. Ja ehkä ne kupariset on täydelliset!


7 kommenttia :

hyppysellinen paheita kirjoitti...

Heippa! Käy katsomassa Elloksen kattovalaisin valikoima. Laitat värivalinnaksi musta, niin mielestäni siellä on samantyylisiä joita haet 😊

Hauwerine kirjoitti...

Just olin kirjoittamassa samaa! Elloksella on aika hyvä valikoima!
http://www.ellos.fi/koti/valaistus/kattovalaisimet/musta

Samoin

Pee kirjoitti...

Mä meinasin myös ehdottaa Ellosta! Meille tulee varmaan sieltä valaisimet saarekkeen päälle. Ruokapöytä jää varmaan odottamaan lottovoittoa ja Aimeja :D

Anonyymi kirjoitti...

Mä löysin halvan budjettiratkaisun clas ohlsonilta. Yks päivä kävin siellä muissa asioissa ja yllätyin että siellä oli ihan kivoja valaisimiakin! En tiedä osuuko ihan näihin sun kriteereihin mutta kannattaa käydä katsomassa. Siellä oli myös telineitä (?) johon sai viisi lamppua yhteen pistokkeeseen, sellasen ajattelin käydä meidän keittiöön nappaamassa ellei parempia ratkaisuja tuu vastaan.

teabis kirjoitti...

Paukkasin suoraan Ellokselle, mutta taas vaihteeksi kaikista sopivimpien (täydellisten) lamppujen hinnat huiteli sielläkin jossain 200+ nurkilla. Ollapa massipäällikkö. No katselin siinä vähän muitakin Elloksen juttuja, ja IHANIA MATTOJA SIELLÄ MYYDÄÄN. Ehdottomasti pitää niiden merkeissä palata myöhemmin uudestaan.
Mutta kuinkas sitten kävikään, tein vähä samoin kuin anonyymin clasohlsonit: kävin pikapikaa Minimanissa juusto-ostoksilla ja kuinka ollakaan: siellä valaisinosastolla roikkui erittäin potentiaalinen kultasisustainen ihanuus, ja hintaakin reilusti alle satasen. Voi siis olla että pelastus löytyi yllättävän läheltä :)

Päivi kirjoitti...

Ellokselle on usein alekoodeja, me tilattiin juuri keittiön valaisin -40% alella. Myös Hobbyhallissa on aika laajasti valaisimia.

Ootko vielä mattoja tai muita sisustustekstiilejä miettinyt? Mulla täällä pohdinnassa ja meinaa välillä jaksaminen loppua, kun ei löydy sopivaa/sopivanhintaista.

teabis kirjoitti...

Voi kuule, oon mä mattoja koittanut vähän vilkuilla, mutta kun ei kans oikein huvita. Meille tulee olkkarin seinälle aika hallitsevana elementtinä yksi värikäs Marimekon taidekangas, ja oonkin miettinyt, että olisikohan jees jos matossa toistuisi samaa värimaailmaa kuin siinä kankaassa? Muuten se Marimekko on aika hallitseva, niin ehkä samansävyisellä matolla sais pikkusen tasapainotettua tilannetta.

Sen perusteella tarttis löytää matto jossa olis turkoosia tai magentaa :D
Elloksella on alennuksessa juuri aivan siis niiiiiiiiiiiin ihana villamatto! http://www.ellos.fi/ellos-home/pasadena-villamatto-170x240-cm/503801?N=1z13t3oZ1z141we&Ns=RankValue4|1&Nao=0&selArt=833040&pr=0S1B2C3T .
Ei täytä kriteerejä, mutta a girl can dream :D

Sittenhän sen näkee kun muutettu on että pysyykö niillä helkkarin lattioilla pystyssä ja meneekö koiran kynnet niihin niinku veitsi voihin. Voi tulla astetta kovempi kiire mattokaupoille jos siltä näyttää että mikrosementit on tuhottu alle kuukaudessa :D