18.3.2016

Muina blogimuijina Salkarissa

Siinä vaiheessa kun keskiviikkoiltaan sisältyy mahdollisuus kuohuviinistä, juustojen maistelusta, tuote-esittelyistä ja Balmuirin TO DIE FOR lakanoiden hypistelystä, on päivänselvää että myös meikämandoliino kuoriutuu raksahousuista ja suuntaa kohti Vaasaa.

Seuraa olennaisimmat Salkarin blogi-illasta, johon osallistuin  muutaman muun Blogivaasan miukun kanssa tällä viikolla.


En muista koska olisin viimeksi käynyt Salkarissa. En varmaan koskaan, sillä Jukka kun alkuviikosta kysyi että mitä siellä myydään, totesin että "eiks siellä myydä tyyliin rillejä tai jotain?" Hehe miten väärässä olinkaan, siellähän myydään koruja ja mm. näitä kuvassa pönöttäviä herkullisia vaaseja.

Keskiviikoksi oli meidän iloksi paikalle saapunut myös Vaasan Kauppahallissa toimivan Juustomaan edustaja, jolla oli mukanaan erilaisia juustoja ja lisukkeita niiden kanssa maisteltavaksi. Täähän on kaltaiselleni homejuustofanille ihana mahdollisuus kokeilla joskus jotain muutakin kuin niitä perusvalintoja, eli valko- ja sinihomejuustoja. Ensipuraisulla uusin rakkauteni kohde onkin pestojuusto, tuo lautasellakin näkyvä vihreä pikkiriikkinen kuutio.
Edustaja oli laittanut juustot tosi kivasti esille, ja siitä löytyy paremmat kuvat Juustomaan omilta FB-sivuilta täältä. Siitä sitten vain kesän juhlien tarjoiluja suunnittelemaan.

Illan päätarkoitus oli kuitenkin tutustuminen Salkarin kylkeensä avaamaan piskuiseen pop-up shopiin. Pieneen tilaan oli saatu mahtumaan paljon kiinnostavaa kotimaista muotoilua, käyttöesineitä ja niitä helkkarin pellavalakanoita joista näen unia. Edustettuna putiikissa ovat Sagaform, Magisso, Balmuir ja Ukko Schnapps.Magisson värimaailma vetosi tämmöisen peruspohjalaisen synkeään sielunmaisemaan voimakkaasti. Kuppien sijaan mukaan reissulta tarttui kuitenkin Magisson vastaus Käpälämäen nurkissa kaikuneeseen kysymykseen ja hampaidenkiristelyyn: missä mä roikotan mun tiskirättiä? Kyllä, tästäKIN asiasta on väännetty herra Peen kanssa, joka oli jo ruuvaamassa jotain ihme koukkusysteemiä välitilaan. Ei käy MISSÄÄN TAPAUKSESSA, ja tämä pop-up -reissu tapahtuikin kreivin aikaan: minulla on nyt Magisson ällistyttävä rättiteline for her ja välitila on pelastettu. Sagaformilta esillä oli mm. tämä Pernilla Wahlgrenin sunnittelema Piccadilly-sarja. Vielä pitäisi tietää kuka on Pernilla Wahlgren :D No, nämä oli ihan nättejä, mutta lämpenin Sagaformilta enemmän näille Oval Oak-sarjan tuotteille, erityisesti villisti keikkuville viskilaseille, joita sitten kotiutinkin laatikollisen for him:


Hinta oli kohdillaan, kun kuuden lasin loota maksoi 19,90 euroa.No niin, voi itku, mitkäs ne siellä? No ne Balmuirin rakkauslakanat tietenkin.
Oon avoimen kateellinen kaikille Balmuireissa nukkuville henkilöille. He voivat tähän kommentteihin käydä kertomassa, että pitääkö paikkansa sellainen käsitykseni, että näissä lakanoissa nukkuessa näkee vain hyviä unia.
Ukko Schnapps oli jännä tuttavuus. Tyypit väsää meijeriteräksestä tämmösiä shottilaseja ja taskumatteja. En ollut koko firmasta ennen kuullutkaan, mikä on outoa, koska kyseessä on vaasalainen yritys. Hyvältä näytti! Pitää vielä selvittää saako tätä nahkamallin taskumattia 0,5 Jallun mentävänä...

Kaikenkaikkiaan oli mukava ilta ja toi nyt ainakin kuukauden Rewell Centerissä pyörivä pop-up shop  on kotimaisen muotoilun ja sisustustavaran ystävälle vierailun arvoinen.

Kiitos Salkarille ja Juustomaalle!

Ei kommentteja :