3.5.2016

Kannustalo Black Edition

Vois luulla jo aiemman Lato-oodin tiimoilta että a) omistan Kannustalon, b) omistan Kannustalon valmistaman talon tai c) Kannustalo maksaa mulle kirjoittamisesta. No näistä mikään ei (valitettavasti) pidä paikkaansa. Minä kirjoitin aiemmin rakastamastani Lato-mallista koska katsokaa nyt sitä, ja nyt minä kirjoitan Kannustalon uudesta Black Edition -mallistosta, koska musta on paras väri ja Kannustalo ilmeisesti rules forever.


Voisin ottaa Harmajan jos se olis musta. Voisin ottaa ton alemman Vihervaaran toisenkin värisenä, mutta ei mikään muu varmaan olis noin hyvä. Voisin myös keksiä näistä kahdesta väkisin jotain muutakin sanottavaa, mutta en pysty, koska täydellisyys on vasta tulossa. Siispä KATSOKAA NYT!

KATSOKAA JA POLVISTUKAA:MUSTA LATO KATOKSELLA.

Kestämiseni on loppumassa nyt just.
Luulin ettei Lato voi täydellisemmäksi muuttua, mutta se muuttui.
Toi katos! Noi raput! Toi mustuus! Toi vihreän ja mustan täydellinen liitto! Toi kaikki!

Katson tätä kuvaa ja kysyn itseltäni kahta asiaa:
- miksei tajuttu tehdä tommosta katosta?
- miksei Käpälämäestä tuu mustaa?

Vois vielä lisätä:
- kenelle voin lähettää onnittelukukkia näiden uudistusten tekemisestä?
- kuka kertoo mitä tämä talo maksaa?

Nyt jään odottelemaan viime viikolla tilaamaani Black Editionin esitettä ja ihastelemaan virtuaaliversiota. Jos tekisin suunnittelukansiota seuraavaa taloprojektia varten, niin leikkaisin tuon ylläolevan kuvan varsinaisesta esitteestä irti ja liimaisin sen kansion etusivulle. Sit vielä vähän ympyröisin sitä jollain tussilla.

Kiinnostaisi kuulla mitä tuntemuksia tämä musta mallisto teissä herättää.
Onko talon maalaaminen mustaksi ihan buu vai tervetullut lisä värimarkkinoille?

- Kuvat: Kannustalo -

6 kommenttia :

J / Kaarnasta koti kirjoitti...

Minä sanon, että OI KYLLÄ!!!!! Oon niin Lato-fani ja jonkinmoista Lato-kopiotahan koitetaan tässä vääntää. Tai ei ny ehkä kopiota, mutta erittäin voimakkaan inspiraation se on kyllä antanut.

Mutta vaikkei tuu Latoo, niin meillepä tulee musta talo! Tai tummanharmaa, kuten siippani kuvittelee. Tyrsk. Tosin kun siinä on päädyissä ne jänskät lipareet, niin ehkä laitetaan ne jollain mageella erikoisvärillä kun ne kai vähän niinku kuuluu...

//Terhi kirjoitti...

Meille tulee Kannustalo ja meidän naapuriin tulee Lato. Olisin halunnut myös Ladon mutta mieheni ei joten taivuin pakon edessä ja meille tulee vihervaara Harmajan ulkoverhouksella. Musta talo ei itselleni iske. Olen liian käytännöllinen. Musta maali tulee palamaan auringon säteistä todella nopeasti huonoon kuntoon. Tiedän omasta kokemuksesta. Mutta on hieno mallisto ja luulen että jompikumpi kannustalon arkkitehdeistä tai joku sisustuspuolen tai muun puolen tiimistä on tämän takana. Asuntomessuille tulee tänä vuonna uusi kannustalon malli myös. Teille on valmistunut ihana koti, onnea !

teabis kirjoitti...

J: Piti oikein käydä kattoos et mitkä helkkarin lipareet :D Nyt tiedän! Onpa jännä yksityiskohta. Ja jos muu talo on musta, niin ne voi olla vaikka minkä väriset ja silti sopii varmasti yhteen :)
Meillä ei lopullista värivalintaa oo vielä tehty, mutta tarkoituksena on käsitellä ulkopaneelit jollain kuultavalla puunsuojalla (Valtti). Ahistaa vaan hirveesti kun tarkoitus olis löytää tummanruskea sävy mutta ei kuitenkaan sellainen ruskea, että lopulta asutaan pökäleen värisessä talossa :D Katotaan vaan niin lopputulos on se jokatapauksessa....

Terhi: No mietin kans eilen tätä Latoa ihastellessani, että miten mahtaa kestää aurinkoa tuo musta pinta ja aavistelin samaa että kuluu nopeasti. Asuntomessujen Latoa oon kytännyt, ja vakavaan harkintaan menee että jos sitä kävisi kesällä livenä katsomassa kun messut vielä niin lähellä pidetään. Ja kiitos onnitteluista! Raksa on vielä pahasti ulkoa kesken, mutta pääasia että päästiin muuttamaan :)

Pauliina Värttö kirjoitti...

Onkohan meillä Suomen ensimmäinen katoksellinen LATO? Edessä on puolikas katos ja takana juurikin kuvassa olevan kaltainen katos. Värikin tullennee olemaan tumma...Tilasimme oman latomme heinäkuussa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis talo! Mikä on Ladon ulkomaalin musta sävy numero?

teabis kirjoitti...

Pauliina! Jos on, niin VAADIN KUVIA!

Anonyymi: Ei kyllä mitään käsitystä. Koita kysyä Kannustalolta, luulis siellä olevan tietoa :D