6.5.2016

Vanhat lootat tv-tason korvikkeena

Koska oon entisessä elämässäni ollut vahvasti romun vanhan tavaran rakastaja, niin matkan varrella on mukaan tarttunut jos jonkinlaista entisaikojen tuoksuista aarretta vihreästä rukinpyörästä maailman sympaattisimpaan, vaaleanturkoosiin sivustavedettävään sohvaan (joka on "vähän" epäkäytännöllinen kun sillä ei oikein voi istua koska se on niin vanha ja heikko).
Oon todennäköisesti täällä jo aiemmin päässyt manaamaan sitä kuinka vanhojen kamojen sovittaminen yhteen ihan uuden talon kanssa on osoittautunut jotenkin ihan älyvaikeaksi tehtäväksi. Nyt on kuitenkin Käpälämäellä tapahtunut kymmenen pisteen sisustusonnistuminen, nimittäin olohuoneessa tyhjyyttään ammottavan telkkarin alustan täyttäminen roinalla.


Koska töllön piuhat kulkevat pistokkeeseen seinässä villojen seassa olevassa putkessa, on se mukavan kliinisti tossa seinällä vaan roikkumassa ilman sen kummempaa sähkörekvisiittaa. Pistorasiat kuitenkin on harmillisesti tietty ihan normaalisti seinän ulkopinnassa, ja se ei oo kovin nättiä sitten kun siitä niiden vierestä on kipsilevyyn porattu reikä piuhojen läpivientiä varten eikä oo mitään tasoakaan edessä sitä kikkailukauneutta peittämässä (eikä tuu jos multa kysytään).


Yhtenä päivänä noita Hartwallin koreja täällä pyöritellessäni koin valaistumisen ja tiesin, että tämä olisi match made in heaven. Siihen vielä vähä lehteä päälle ja muuta oheistavaraa ympärille, niin kokonaisuudesta tuli tosi freesi ja tänne sopiva. Tykkään tästä setistä siis ihan hulluna.

Tv-taso, never again!

Ei kommentteja :