19.7.2016

Elossa ollaan!

Mikäs tää mesta on? Oliks meillä joku blogi?Ei hätää, älkää pelätkö, täällä ei todellakaan ole aikaa kulutettu esim. rakentamiseen tai muuhun puuhasteluun. On tehty töitä ja katsottu niin paljon Netflixiä että piti avata Viaplay ja sen päälle vielä HBO harrastuksen jatkamiseksi. Oon niin maannut että välillä on vaikea erottaa missä kohtaa sohva loppuu ja Tea alkaa. Malliesimerkki siitä, että muuttolaatikoiden siirryttyä edellisestä kämpästä nykyiseen kämppään tipahtavat työhanskat samantien ja niitä ei sieltä lattialta sitte ihan heti kiinnosta nostaakaan :D Voi jeesus, voin kertoo, muuton jälkeen on tapahtunut tasan kaksi asiaa: terassin kalusto ja makkarin peili. Niin ja Orange is The New Black, Game Of Thrones, Sopranos, Americans, Suits, X-Files, Mad Men, Silta, Luther, Crossing Lines ja mitä näitä oli.
Ja äänentoisto. Bluetooth-kaiuttimet keittiön kaapin päällä on yks parhaista asioista mitä täällä tapahtuu. Olohuoneen sohvajärjestystä yritettiin muuttaa kerran (toissapäivänä). Uusi järjestys on vanhaa huonompi mutta fuck it, jätettiin kuitenkin paikoilleen.
Olis kiinnostavaa tietää mistä löytyis mielenkiintoa ovien listoitukseen, säläreiden peittosäleiden liimaukseen, saunan tekemiseen, ulkopanelointiin ja ihan ensiksi KATOKSEN RAKENTAMISEEN.

Kellekään muulle ei varmaan tuu yllätyksenä että täs huushollissa on aurinkoisena päivänä sisälämpötila lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä. No mulle tietty tuli. Miten naurettava ajatus et tommoset puusälärit ny oikeesti plokkais lämpöä kun aurinko posottaa täydellä teholla suoraan ikkunarivistöön kello kahdestatoista siihen asti kunnes vihdoin laskee :D Haha! Ei sitten vähääkään plokkaa! Hikisinä täällä iltaisin kieriskeltyämme ja hampaita aikamme kiristeltyämme tultiin siihen lopputulokseen, että tohon etuterassillehan on saatava koko helkkarin talon levyinen ja just tasan koko halvatun terassin syvyinen katos ASAP. Ei enää ikinä yhtäkään auringonsädettä tänne, evö. Haha miten innoissani olinkaan keväällä kun "auringonsäteet ihanasti siivilöityy säläreiden läpi ja kulkevat päivän aikana talossa" Ei jumalauta :D Ei oo ihanaa!
Aatos se siinä pötköttelee about juuri tulevan katospilarin kohdalla.Muuten elo uudessa torpassa on sujunut mallikkaasti. Montakohan raksia voin vetää seinään kun sanon ääneen, että kaikki kukatkin on vielä elossa (!!!!!) ja VEHKA KUKKII!!!!!!!11 Ihanaa! He ainakin siis hyväksyvät elinolosuhteensa, sillä tämmöstä menestystä en olis uskaltanut toivoa villeimmissä unelmissanikaan. Kaikki elos ja KUKKIA. What?!

Aurinkoista helleviikkoa kaikille lomalaisille, ja sit oikein nopeasti menevää työviikkoa kaikille arjen sankareille. Pian on syksy!

4 kommenttia :

Mirka kirjoitti...

Meillä oli muutto lähes pari kk sitten ja aivan samat fiilikset! En tiedä kehtaanko edes kertoa että oli muuttovalmis. :D Tai no valmis ja valmis, kai se tässä pian valmistuu, talofirma pitänyt kesälomat ja ilmeisesti taas riittäisi kiinnostusta viimeistellä meidänkin talo. On sama firma kuin se teidän naapuri jossa oli alkuvuodesta esittely.
No mutta keittiönhana on ihana, tietty, onhan se sama kuin teillä :)

Hanna H kirjoitti...

Raksaväsymys iskee kun talossa voi Asua. Eihän nyt asuttavassa talossa voi mitään kauheen kiireellistä hommaa olla. :)

Koo kirjoitti...

Tsemppiä listoituksiin, katoksen rakenteluun ja muuhun viimeistelyyn! Hienolta näyttää ja kukkiva vehkakin vielä! ;)

teabis kirjoitti...

Koomasta ollaan pikkuhiljaa heräilty ja katos saatu aikaiseksi. Seuraavaksi pitäisi kai alkaa miettiä julkisivupaneelia, että sais torpan joskus siihen kuntoon että siitä voisi julkaista ulkokuviakin :D