2.12.2016

For sale!

Joskus huhtikuussa kirjoittelin tänne ihan orgastisissa fiiliksissä meidän tästä vahingossa vastaan tulleesta, maailman IHANIMMASTA nahkasohvasta, joka sopii meille olkkarin koristeeksi ihan naurettavan täydellisesti. Kuinka ollakaan, kuluu reilu puoli vuotta ja nyt tää kaunokki olisi myytävänä :D Kun ei vaan jotenki natsaa!

Saanen esitellä: BD Möbelin Eastwood.


Niinpä, hän on ihana. Hän on ihanan pehmeää, ruskeaa nahkaa, jonka pinta on juuri sopivasti matta.
Hänen sirosti töpöttävät puiset jalkansa ovat somasti vinossa, ihan kuin settiin kuuluvassa rahissakin.

Jokaisessa kaunottaressa on kuitenkin pieni vikansa, ja hänen tapauksessaan se löytyy oikeanpuoleisesta istuintyynystä:


Joku läntti!

En tiedä mikä läntti, oli siinä jo kun ostettiin. Oon laittanut ajan patinan piikkiin. Meillä pysyy huomaamattomana, koska tyynyt ja viltit.
Muuten sohva on hyväkuntoinen.

Tiukkaa faktaa esim, täältä: Kruunukaluste.
Käsittääkseni tämä yksilö on tuo 2,5 istuttava, kooksi ilmoitettu 171 x 83 x 80 cm, jossa 171 merkkaa ilmeisesti istuintyynyjen yhteysleveyttä. Käsinojineen leveys on n. 212cm.

Sohvan ja rahin yhteishinta 1000€.
------

Sohvan lisäksi myydään pois tallissa olleet Laattapisteestä ostetut vessakalusteet, eli korkeakiiltomusta allaskaappisysteemi ja saman sarjan pienempi kaappisysteemi. Näissä on laatikois hidasteet ja kaikki.


Allastaso K 50, L 121, S 45,6
Kaappi K 66, L 70,3, S 36

Allaskokonaisuus on seinään kiinnitettävää mallia. Kaksi allasta ja neljä vetolaatikkoa, oikeanpuoleisessa ylemmässä vetolaatikossa sisällä pistorasia. Hänen kaverinaan on toiminut tämmöinen pienempi tyyppi, jossa kaksi vetolaatikkoa ja kaksi lasihyllyllistä kaappia. Molemmissa tasoissa kansi komposiittia. Tämän pikkutyypin kanteen jäänyt jälki kun pakkausteipin jämiä on yritetty poistaa vähän väärillä aineilla :D  Lisäkuvia saa pynnöstä!Vessakalusteilla yhteishinta 300€.

Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä sähköpostiin teabis@gmail.com. 

Lisäkysymyksiä voi esittää myös kommenttilootaan :)

1 kommentti :

Mirka kirjoitti...

Mä haluan tuon sohvan! En osannut aiemmin päättää millainen sohva halutaan, joten ostin meille väliaikaiseksi sinisen Ikean stocksundin. Tarkoitus oli kyllä pitää tätä muutama vuosi, että jos toi on teillä vielä parin vuoden päästä niin tuun hakemaan. :)