4.12.2014

Pihatyöt ja kranssimania

Eilinen taisi olla kaivinkoneen viimeinen ilta tontilla tältä erää: saatiin terassipilarit piiloon ja koko talon ympärys tasattua lopulliseen korkoon ennen multia. Vautsi.


Siellä ne sitte pönöttäis, tulevan terassin perustukset.
Ei siitä niin iso loppupeleissä taida tullakaan kuin miltä anturavaiheessa vaikutti. Ihan soppelilta verannalta vaikuttais.


Takaterassi on kapoisempi. Haaveissa tänne saada terassin päälle lippa, kattellaan ny kuinka onnistuis nykyisen kattokaltevuuden kanssa semmoinen istutella. Taka-alalla uljas talli, joka sai viimein tänään suojakseen tummanharmaan konesaumakaton. Jee!

Muuta siellä ei olekaan tapahtunut. 

Sen sijaan nykykodin tallissa oli tänään kunnon kranssisäpinät! Joku ihme PAKKOMIELLE näihin risurenkaisiin pääsi syntymään pari päivää sitten (en ymmärrä miten), ja tänään löysin itseni aamupäivällä pellonreunasta saksimasta havuja ja pajunoksia, kranssinkuvat silmissä kiiluen. Takapenkki täyteen ja talliin, neljä tuntia myöhemmin tekeleitä oli valmiina viisi ja olo oli täydellisen seesteinen. Pakkomielle on toivottavasti saanut tältä erää tyydytyksensä, ja voin siirtyä rauhallisesti takaisin entiseen, kranssittomaan raksaelämään.

Todistusaineisto:


Ei kommentteja :