28.11.2014

Ensiesittelyssä: Keittiösuunnitelma 1.0

Pitääkö se todella paikkaansa? Onko meillä olemassa kuvat ensimmäisestä todellisesta suunnitelmasta? KYLLÄ!

Tunne on samalla juhlahumuinen, mutta myös semisti epätodellinen, sillä kuka olisi uskonut että keittiön suunnittelu voisi olla näin yksinkertaista ja helppoa? En ainakaan minä, ja olinkin varustautunut myötähäpeä- ja pettymysvalmiudella, mutta kuitenkin erikoistoiveikkuudella, kun torstaina mentiin liikkeeseen katsomaan Hennan aikaansaannoksia.

No vielä mitä! Aivan turhaa oli tämä kaikki, sillä Henna oli suunnitellut parilla variaatiolla meille maailman hienoimman keittiön! Monttu auki sai Tea tuijottaa tietokoneen näytöllä pyöriviä toinen toistaan parempia ehdotuksia, ja pienellä hienosäädöllä päädyimme alla olevaan malliin.

  
Keittiön hahmottamisessa eniten päänvaivaa ja vahvoja mielipide-eroja herätti jääkaapin ja pakastimen paikka. Seinätila kävi niiden kanssa liian ahtaaksi ja alettiin miettiä vaihtoehtoisia sijoituspaikkoja. Mallikuvien perusteella päädyttiin siihen, että paras paikka on liittää j&p saarekkeen jatkoksi, ja siinähän ne sitten pönöttävät. 

En aluksi meinannut hyväksyä tätä laisinkaan, mutta kun kaappien ympärille vedettiin tasoa ja taustalevyn värit laitettiin vielä mätsäämään ala- ja yläkaappien kanssa, oli vaikeampi sanoa ei.
Jakaahan se tilaa edelleen, mutta toisaalta parempi näin, kuin että takaseinältä olisi taivutettu niemeke ja rakennettu sille täyskorkea väliseinä olohuoneeseen.
Voi että miten nätti olenkaan!

Avohyllyjen taustalevyt ovat pähkinää, ja alkuperäisen suunnitelman mukainen saarekkeen tammitaso on ehkä vaihtumassa myös pähkinäksi. Katsotaan nyt miten suuri on hintaero tammella ja pähkinällä (no ihan järkyttävä tietty). Seinän puoleinen taso on mustaa massiivilaminaattia (jos on termit hallussa), ovet tulevat huurrettuina ja vetiminä on sirot ja huomaamattomat listavetimet.


Olemme kaikki niin kovin onnellisia, eihän tähän tarvi tehdä enää mitään muutoksia! Kaikki panikointi täydellisesti keittiöstä on ollut turhaa kun on näin ammattitaitoinen ystävä hoitamassa piirtämisen <3

Hirmu jännää nähdä keittiön lisäksi myös koko tila oikeissa mittasuhteissa! Noin pitkä matka siitä keittiöstä sitten on tonne olohuoneen ikkunoille! JEE!

1 kommentti :

Anonyymi kirjoitti...

Tää on kiva ratkaisu, tykkään!