16.11.2015

Valaistussuunnitelmakuvapläjäys

Siinä olikin otsikkoa kerrakseen.

Tässä näitä nyt siis olisi näytille asti. Winledin valaistussuunnitelman mukana tulleita kuvia, jotka on siis niin ällistyttäviä, että mä en edes käsitä miten siisti duunis olis piirrellä tämmösiä kaikki päivät. 
Kuvat on tehty vastaamaan mahdollisimman hyvin talon todellista ulkonäköä. Winledin edustajan kanssa on puhelimessa puhuttu tunti jos toinenkin, ja hän on käynyt myös täältä blogista nappaamassa mm. tuon vuoristoseinän ja takan. Lopputulos on tässä muutaman oman lempparini muodossa.

Olohuone ja keittiö:
Kodinhoitohuone:Päämakuuhuone:
Pikkumakkari:Tykkihuone:
Kylppäri ja sauna:Pikkuvessa:
Ulkovalot etupihan puolella:Pistekuvasta paljastuu spottien määrä noita sisäkuvia paremmin. 
Onhan niitä. Luulis näkevän elää.


Aiemman valaisinpostauksen kommenteissa joku kyseli valaistussuunnittelun hintaa, ja vastailinkin sinne Winlediltä saamillani tiedoilla. Kuinka ollakaan asiasta oli jälkikäteen puhetta Alahärmän Sähkön Mikon kanssa ja minullekin selvisi, että koska nyt otamme Winledin valaisimet heidän kauttaan, niin suunnittelu ei meille erikseen mitään maksa. Se tulee siis periaatteessa kaupan päälle kun lamput heiltä otetaan. Voin lämpimästi suositella kyseistä puljua, eli jos tarvetta valaisimille on, niin Mikolle soittoa vaan ja suunnitelmaa kehiin.Valaisinpaketti saapui Matkahuoltoon viime viikolla, ja niitä on nyt pällistelty ja käännelty ja ihmetelty. Tässä ylläolevassa kuvassa Jukka ilmeisesti miettii ankarasti noita himmennysvirtalähdepulikoita, joita tulee 1kpl/spotti kattolaudan taakse piiloon ja sitten himmenee kivasti. Näkyy siinä olevan yksi Iiriskin, jota muutamaa lukuunottamatta kaikki meidän spotit ovat. Alunperin spottien piti tulla hopeisena, mutta onneksi tajuttiin ennen tilausta vaihtaa ne valkoisiksi, jotta katoavat paremmin puiseen kattoon.Uusi valaisinrakkauteni Helmi lasiympyrä on i-ha-na.

Kyllä nyt on meuhkattu tästä valaistussysteemistä. Kahden makkarin ja puolikkaan olohuoneen valaisimet on jo asennettu paikoilleen, vielä kun ne saisi palamaan! Toivoa kuulemma on, että tämän viikon aikana saattaisi jotain tapahtua silläkin rintamalla. Siihen saakka viikon työlista pitää sisällään lisää kattolaudan maalausta, sen asentamista, vaatehuoneen saamista pintamaaliin ja vessan kimppuun siirtymistä. Aivan ensimmäiseksi lähden kuitenkin liukastelemaan kohti K-Rautaa, koska Paneeli-Ässä ei luonnollisestikaan riittänyt mihinkään ja kattolaudoituksen niititkin alkavat huveta.

Mukavaa alkanutta työviikkoa kanssaraksaajille! (muille kans)

2 kommenttia :

Jenni / Siitä tulee Onni kirjoitti...

Meille teetettiin myös valaisuunnittelu Winlediltä, asuntomessutarjouksella hinta oli hyvinkin kohtuullinen. Valitettavasti vain parasta antia olivat juurikin nuo kuvat, ja luxiarvokartat. On varmasti paljon suunnittelijasta kiinni, mutta rivi spotteja olisi osattu asetella itsekin. Odotin enemmän asiaan vihkiytyneitä, uusia ajatuksia ja ideoita, joita ei oikein irronnut vaikka tuntikaupalla viestiteltiin ja soiteltiin. Suunnitelmissa myös kesti todella kauan toimittaa. Mutta kuvat oli hienot :)

teabis kirjoitti...

Kiva kuulla muidenkin kokemuksia valosuunnitelusta, vaikka ovatkin omistamme poikkeavia :)
Me ollaan aika tylsiä asiakkaita siinä mielessä, että ei haluttu oikeastaan mitään erikoista tonne torpalle. Kovasti yritti suunnittelija ehdottaa valolistoja sun muita ihmevaloja, mutta mä ainakin oon niin hitaasti syttyvä kaikille erikoishommille että melkein jo hävetti. En taida olla ihannekuluttaja kun vähän ahdistaa sekin, että kaikki valot on himmennettäviä :D

Uskoisin, että jos itse oltais tehty valosuunnitelma, niin spotteja olisi paljon enemmän. Nyt valoa tuntuu olevan just sopivasti ilman kokonaan rei'itettyä kattoa.

Ja kyllä, kuvat on hienot!