2.2.2016

Liesarin salattu menneisyys


En voi olla ainut joka näkee tämän aina kun katselen tuota katosta roikkuvaa liesarin runkoa.


9 kommenttia :

Hauwerine kirjoitti...

NO TODELLAKI! :D

//Terhi kirjoitti...

😄

Janne kirjoitti...

Mikä teillä on huonekorkeus kun on jatkopala Savossa...Mikäs savon malli on kyseessä ? Äkikseltään näyttää samalta IH76 kuin meillä...Meillä jää vain nysäksi kun 255cm korkeutta ja kaasuhellan yläpinnan päälle pitää jäädä 65cm...

J / Kaarnasta koti kirjoitti...

Ymmärrän :D

Kerro minulle kaikki teidän liesituulettimesta! Meillä on kevyt liesaripanik tässä. Kaasuhella ja korkea katto vähän ny haastaa äh. Eikä sais olla mikää ruma.

N/TillinTalo kirjoitti...

Hahaa, ihan paras! Mutta onhan tuossa yhdennäköisyyttä, onneksi ei kuitenkaan pysyvästi ;)

teabis kirjoitti...

Huonekorkeus meillä on 277, ja kyseessä juurikin toi sama IH76. Jatkopalaa siinä tokikaan ei ole, vaan se jää liedestä 70-80cm.. eikös teilläkin toi 65cm oo se minimikorkeus?

teabis kirjoitti...

Meillä on Savo IH-76. Rungon maksimipituus 107 Savon kuvien mukaan, mutta yritetään sitä vähän venyttää. Malli on siis perus putki. Tuli kaupasta rosterina, mutta aateltiin ettei se sovi niin hyvin kokonaisuuteen kuin musta, ja niinpä putki on nyt maalattavana Härmässä. Siitä tulee saman värinen kuin piipusta. Ens viikolla kuulemma olis sekin tulossa takaisin tänne, jee!

En mä tiedä mitä muuta mä tosta kerron:D

J / Kaarnasta koti kirjoitti...

Okei! Kiitos! Emmä tiedä mitä kaikkea muuta oisin halunnut tietää, tässä liesaripaniikin keskellä kaikki pienikin tieto on jotenkin helpottavaa :D Me ollaan siis tota samaa malliakans mietitty ja maalaamista myös!

teabis kirjoitti...

Sen purkaminen maalausta varten oli kuulemma kans ihan piece of cake "jos mistään mitään tietää" :D Me pyydettiin Savolta räjäytyskuvatkin, muttei niitä sit tarvittu.