15.9.2015

Takka talossa

Takkaa ostaessa sitä ajatteli, että sen kokoaminenhan on ihan piece of cake. Onhan noita tullut koottua, kaikennäkösiä takkoja, ainaki kaks kertaa oon nähnytkin kun kootaan...

Viime viikolla se sitten saapui tuo kauan odotettu kaunotar, Brunnerin Panorama.


Eihän ne palat varmaan painakkaan paljon mitään! Sit ne vaan kasataan siihen päällekkäin, vähä liimaa väliin ja hyvä on. Ei se ny oikeesti oo mitään rakettitiedettä. Luulis. Tai siis onneks nää kuvat näis ohjeis on tosi selkeät.Ai mikä siel on? Joku pelti vai? Aijaa. Minne se sit menee? Ja siis miks? Näis ohjeis lukee et jos tarvitaan, tarvitaanksme? Onko se niinku tota puhallusrööriä varten vai? Mut eikö tätä saa puhaltaan sit muualle ku takaseinään? Hei voiks kattoo googlesta et mitä tarkottaa entfernen!Joo mä oon kerran kantanu semmosta takkasydäntä, se oli ihan yllättävän kevyt, saatiin se sillon kahdestaan. ...... No on tää ehkä vähä isompi... Mut onneks ne luukkupainot saa ees veke! Ja onhan meillä liinoja. On se aika valtava. Täs muovis lukee et 750 kiloo, onkse rahtipaino?Siis tästähän tulee ihan järjettömän kokonen! Täällä pitäis jossain olla semmonen taipuisa putki millä sen korvausilman saa käännettyä niin et se tulee alhaalta eikä kyljestä. Katoiks jo sieltä pesästä? No ooks varma et ne on sytytyspaloja?En oo kyllä varma et kestääks noi levyt jos tehdään niistä tassut sinne alle. Mut siis yllättävän hyvä kunnossa nää kuoripalat, ettei välttis tarvi pinnoittaa. Tai mun käsittääkseni näitä voi niinku hioakin.
Ja tää sävy ainakin on ihan täydellinen. Ja vähä on sileeki! No ei oo paha hei, koota yks takka. Yks viikonloppu, tops!Emmä tajuu näistä ohjeista niinku mitää. Tääki on eka ruotsia, mut sit yhtäkkiä taas saksaa. Eiks näitä löydy netistä enkuksi? Mikä on kokoamisohje enkuksi? .... Ei tääl kyllä oo. Miten voi olla ettei oo enkuks ohjeita? Mä alan ny heti miettii kuka mun kaveri osaa saksaa.

.........
Ei se keittiön kokoaminen voi olla ainakaan vaikeampaa.

Jonain päivänä hän vielä näyttää tältä:


Ei kommentteja :