29.3.2016

Sitä sun tätä viikonlopun tapahtumista

Menestyksekkään raksaviikonlopun jälkeen on helppo hymyillä, vaikka jalat onkin aamun treenin jälkeen spagettia. Meillä kiertää talossa tätä nykyä lattialämmitys ilmavesilämpöpumpun kautta! Pyhien aikana meillä kävi ahkeroimassa niin putkimies kuin sähkäritkin, ja vaikka tiilivessassa vesi ehti hetken lainehtia ja osien puuttumisen takia meinasi tulla pieni pumppukriisi, niin saatiin se vain hienosti eilisen päätteeksi toimintaan. Huippua! 


Vitosen sähkölaskuja odotellessa voin tämän karvapyllen lisäksi tuijotella typerän onnellisena myös keittiön hanaa, josta virtaa ei vain vettä, vaan lämmintä vettä! Ei varmaan koskaan tiskiaineen mukaan ottaminen ja kahvikuppien tiskaaminen ole tuntunut näin vastustamattomalta ajatukselta.Nää tyypit edelleen elossa. Kyllä. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin :D
Mainittakoon kuitenkin, että yhtäkään uutta lehteä ei ole puhjennut ja lyyraviikunankin potentiaalinen lehdenalku kuivui pois vain päiviä raksalle saapumisen jälkeen. Pidän pintamullat kosteina, what else is there to do?!Valettiin loppuviikosta lämpöpumpun ulkoyksikölle pohja tonne pohjoispäädylle ja kerrankin sytytti ajoissa ja tajusin tarttua tilaisuuteen. Vain hieman vastahakoisen belgianpaimenkoiran tassujen painaminen puolipehmeään kuivabetoniin onnistui yllättävän helposti, ja sinne jäivät Aatoksen päpälänjäljen ikuisiksi ajoiksi valuun muistoksi. Ei tarvi kuin katsoa tätä kuvaa ja itku jo meinaa tulla, sehän on kuin HAUTAKIVI :´´´´( Aatos on niin vanha :(Saareke. Mikä ihana tekosyy kasata ääretön määrä tarpeetonta rojua ja  tavaraa yhdelle kahden neliön alueelle.Saunan puolelta ei paljoa paneelia enää puutu. Olen tyytyväinen. Mikä parasta, saadaan loput paneelit katkottua kodinhoitohuoneen puolella, mikä taas tarkoittaa sitä, että SAAN SIIVOTA OLOHUONEEN ja esim. PESTÄ IKKUNAT! Jes! Sen jälkeen päästään kiinnittelemään loppuja sälekaihtimia ja vihdoin näkemään, että kuinka hyvä idea oli ottaa kaksiväriset kaihtimet keittiöön.Muutama lista siinä odottelee loppusijoituspaikkaa, yhden ollessa tuossa oviaukossa. Nyt ovi on jo paikoillaan, ja uupuvat pari varvia laattaa saisi latoa paikoilleen. Mutta jotenkin ei huvita tehdä osissa, ja yritän ainakin odottaa sinne saakka, että pääsen kerralla laatoittamaan molemmat oviaukot ja saunasta kaksi puuttuvaa valkoista laattaa. Se laastisankojen peseminen on kumminki aika viimeisiä hommia mitä huvittaa tehdä moneen kertaan.Ylimääräiset tammet kuskasin talliin säilöön odottelemaan niitä aikoja kun keksitään niille joku virka. Levyä jäi paljon: näiden pikkupalojen lisäksi yksi isompi, parin neliön pala, josta joku tarvitseva voisi askarrella vaikka ruokapöydän kannen. Onneks Jukka on tommonen puuhastelijatyyppi, niin se ennemmin tai myöhemmin kyllä keksii näille jotain käyttöä.

Tänään iltapäivällä raksalle saapuu Nixin Henna suunnittelemaan varaajan kaappia ja lasimestari Niemi mittomaan kylppärin laseja. Tämän viikon aikana pitäisi paneloinnit saada päätökseen -> pölyttömyys, ja lauantaina suunnataan kilometrisen ostoslistan kanssa Ikeaan. Skaalan väärän kätiset väliovetkin lähtevät takaisin toimittajalle tänään ja ilmeisesti loppuviikosta olis tulossa valkoiset väliovet khh:n vessaan ja vaatehuoneeseen.

Hyvä viikko tulossa! Aurinkoisia kevätpäiviä itse kullekin raksaajalle :)

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ei vieläkään hanapostausta! No ei se mitään, sain nimittän oman hanani tänään. Enää puuttuu se keittiö.. Laitoin tilaukseen myös sekoittajaseinäkkeen eli tällaisen http://www.sanka.fi/tuotteet/sekoittajaseinakkeet/ Sanoinkin työkavereille että etsin oudoimmat asiat ja laitan ne meidän taloon. (Niiden mielestä hanakin oli outo, kaks tiskaria vielä oudompaa)

teabis kirjoitti...

Ei vieläkään! :D Mutku ei tuu vielä vettäkään muutaku keittiöön!
Olipas jännä toi sekoittajaseinäke, en oo ennen nähnytkään. Houkutteleva kyllä kun saa kaikki noi suihkuvehkeet tonne taakse piiloon...