12.11.2014

Unelmakeittiö on täällä

Ostin pahaa aavistamatta Plazan uusimman numeron ja voi ei, VOI EI!


SIELLÄ ON TÄYDELLINEN KEITTIÖ!Hän on Varennan My Planet (Poliform), eikä hänessä näyttäisi olevan moitteen sijaa. 


Vaikka ollaankin jo aikaisemmin pyöritelty ajatusta saarekkeeseen suoraan liitettävästä pöydästä ja todettu se huonoksi, niin tätä katsellessa jotenkin tulee taas toisiin aatoksiin. Onneksi Käpälämäkeen täältä mukana tuleva ruokapöytä on jumalattoman kokoinen ja täysvalkoinen, eli voin heti unohtaa tämän mieleeni hiipivään haaveen liitoksesta, se nimittäin näyttäis varmaan loppupeleissä aika köpöltä, kun saarekkeen kaapitkin on valkoiset.

Mutta My Planet on ihana. Sopisi hienosti sinne seinälle saarekkeen seuraksi. Plaza kehotti tiedustelemaan keittiötä Ambientista, mutta tiedän kysymättäkin ettei meidän keittiöbudjetti mitenkään päin sovi kuvioon. Niinpä säästän kuvan pinterestiin ja vilauttelen sitä sieltä siinä vaiheessa, kun keittiösuunnittelu käy kuumimmillaan.

2 kommenttia :

Unknown kirjoitti...

On todella upea keittiö....
Voisikohan tuon tyyppisen saada muualtakin??
Meillä olis yhdenlainen keittiö jonka arkkitehti piirsi ja sillä sitten hain tarjoukset monesta paikkaa.

teabis kirjoitti...

Mä kiikutin tämän kuvan Nixille ja siellä kaveri suunnitteli sen perusteella meille köökin. Muualta ei sitten ollakaan kyselty, kun tämä vaikutti hyvältä. Kuvia löytyy täältä: http://kapalamaella.blogspot.fi/2014/11/ensiesittelyssa-keittiosuunnitelma-10.html

Harmillisesti piti jääkaappi ja pakastin asettaa saarekkeen jatkoksi kun niitä ei seinälle mitenkään saanut ja ehdotukseni U-keittiöstä tyrmättiin heti. Ei siitä välttämättä ihan Poliformin veroinen tule, mutta ehkä kuitenkin seuraavaksi paras :) Mietityttää vain ihan pikkuisen, että pitäisikö kaikkien kaappien olla sittenkin MUSTIA?